onsdag, juni 20, 2018

Träning med lilla stumpan som inte är sig själv

Efter jobbet idag så träffades vi på en myr för träning. Började med ett långt fotgående på led. Den som gick först kastade en dummies till den som gick sist skulle ta. Vinna var klockren! Fint fotgående, fin stadga, tyst och fokucerad och fina apporteringar.

På myren blev det ett sök. Hon jobbade på bra men lite segt. Markerade ok men dirigeringen var seg. Hon är inte sig själv. En bra träning var det i vilket fall…

Senare när Vinna skulle hoppa in i bilen så skrek hon till. Hon har inte velat hoppa upp i bilen och upp i sängen på ett tag och hon är orkeslös och inte sig själv. Först trodde jag att det var dålig kondis efter vintern, sen blev hon skendräktig och efter det kom värmen. Men det bara fortsätter, hon kommer inte tillbaka till sitt gamla jag även om hon viktmässigt nu är tillbaka i sin normala matchvikt. Hon är pigg och glad, äter och dricker som hon ska och verkar inte direkt ha ont men ändå… Det är nått som inte är som det ska så till veckan blir det ett besök hos veterinären.

Inga kommentarer: