söndag, november 12, 2023

Farsdag 2023

 Även idag sov jag väldigt dåligt. Enligt min klockan så har jag haft 0 minuter djupsömn i natt och det känns. Blir tröttare och tröttare och det sätter sig både på ork, humör och tålamod. Blir lite av en ond cirkel för då blir jag också orolig och sover ännu sämre.

Steg upp vid 7-tiden. Drack kaffe och satt sedan framför tvn och såg skidskytte medan vi åt frukost. Efter det så gick vi genom byn med tjejerna innan vi såg damernas skidskytte. Det hade börjat snöa i natt så nu ska det tydligen bli vinter igen.

Vi skulle fixa med fibern men Henke som gjort i stort sett allt jobb har ont i rygg och händer så vi skippade det och åkte och fikade hos Lasse och Birgitta istället. Det är ju farsdag idag. Känns konstigt att inte kunna ringa eller besöka sin pappa men jag visste att mamma och Thomas i alla fall var och uppvaktade honom det det hade varit bra.

Efter fikat hos Lasse och Birgitta hämtade vi bingolotter och Newbody hos Kattis och Jonas och sedan handlade vi och köpte med oss pizza till middag. 

Efter maten blev det en promenad i mörkret igen. Vi gick efter ån och Esset sprang lös Var så kul för helt plötsligt ser jag två ögon komma rakt mot henne. De sprang rakt mot varan och när de var en meter ifrån varan vek "ögonen" ner mot ån och Esset efter. Förmodligen var det en mink som dök ner i vattnet men Esset stannade tack och lov för det strömmar ordentligt i än nu.

På kvällen blev det hockey Sve-Fin och annars hände inte så mycket. Kände redan när jag la mig att jag inte skulle kunna sova och det blev en sanning. Klockan 5 hade jag fortfarande inte sovit en minut. Låg med telefonen i hopp om att bli trött mellan 00:30-02:30 men det gjorde ingen skillnad. 

Vaknade plötsligt till och såg då inte min klockan som normalt lyser i taket. Då hade jordfelsbrytaren löst ut igen. Vi tänker belysningen på framsidan i går och den funkade i typ 7 timmar men sen var det samma sak igen. 05:15 gick strömmen och när jag kollade på klockan var den 05:50 så jag har nog sovit i 30 minuter. Kommer att bli en jobbig dag i morgon.

Inga kommentarer: