söndag, november 19, 2023

Ridhusträning

 Idag blev det full fart efter uppstigning. En snabb kaffe, sedan frukost och en kort rastning av hundar innan jag åkte iväg till Delsbo för FRK:s ridhusträning. Kallt idag, -14 grader när jag åkte, i Forsa var det -10 och i Delsbo var det -17. Trots detta kändes det faktiskt helt ok i ridhuset men såklart var vi klädda för att vara ute. Vi blev en gäng bestående av fem flattar, tre golden, en labbe å så en tollare (Esset). Kul med blandade raser.






När jag kom hem vid 12:30 tog vi tjejerna på en promenad genom byn. Även idag var det soligt och fint även om stora mörka moln började komma in mot oss. Efter promenaden bytte vi ljusslinga på garaget så nu blir det ljust och fint på kvällarna igen.

Till sen lunch käkade vi pajrester från i fredags och sedan slappade vi lite och såg dagens skidlopp på Dundret innan det var dags att skjutsa Henke till tåget. Han åker ner till Arlanda idag eftersom hans flyt till Tyskland går tidigt i morgonbitti.

Blev en lugn kväll för min del då ju hundarna fått bra med aktivtering i helgen. Såg tv, käkade lite pepparrotslax mackor och ett glas vin till middag eftersom vi ju åt paj så sent som vid 15-tiden.

Inga kommentarer: