lördag, november 25, 2023

Julmarknader, skidor och skidskytte

 Idag blev det sovmorgon och en lugn start på dagen men lite koll på skidor på tv när damerna åkte 10 km i Ruka.  Ebba A vann, Frida K kom trea och Moa Ilar kom fyra. Dessutom slutade Linn Svar på 9 plats vilket innebär 4 svenskor tipp 10. Snyggt jobbat!!!

En promenad genom byn genomfördes innan vi åkte iväg på stan och ett antal julmarknader. Ett kort stopp på systemet sedan besök på Per-Jans julmarknad innan vi åkte iväg till Klångstas julmarknad. Vi stannade efter detta till på Hennings Veranda och käkade grillmacka där till lunch innan vi avslutade "utflykten" på Jysk och sedan Ica.

Ytterligare en promenad med tjejerna när vi kom hem men sen dök vi ner i tv-soffan för att se lite skidskytte där Hanna och Sebbe vann singelmixstafetten men där Mixstafetten inte gick lika bra för Sverige utan där blev det en 6e plats.

Till middag idag lagade vi basilika och fetaostfyllda kycklinglårfilé och spagetti men först tog vi lite snacks i form av koppar med banan och ädelost och snittar med pepparrotsost och kallrökt lax.

En lugn kväll i kväll då det blev så sent i går.

 


Jag tog bort tejpen på mitt sår och lät det för första gången på 7 veckor lufta sig över natten vilket kändes skönt.




Inga kommentarer: