måndag, januari 17, 2011

Årets andra träning

Ny vecka som började bra. Första och främst var det underbart väder på lunchen så jag åkte upp i skogen och gick en sväng med hundarna så det fick njuta i vårvärmen. Sol, +4 grader i skuggan och helt fantastiskt soligt och fint. Tänk om snön kunde försvinna på en månad så att vi fick en tidig vår. Nää jag vet, så kommer det inte att bli men man kan väl få drömma lite ;)

Efter lunchen åkte jag och Eva på en shippingrunda och köpte lite grejer till jobbet. Arbetsplatserna börjar växa till så det känns skönt men än är det en bit kvar men ordningen har helt klart förbättrats!

Efter jobbet käkade jag och sedan åkte jag och Gunilla till Iggesund för att träna med Helena och Zandra. Linjetagsträninge fortsätter och nu är det bestämda kommandon som gäller och Humla tål det så vi fortsätter nöta. Hon lyssnar ENORMT bra men visst finns det en vilja att tänka själv ibland med då går det att bryta henne. Riktigt skojig träning blev det.

När jag kom hem gjorde jag de sista bokföringarna för året, nu återstår bara två pluss resultatöverföringen så jag ligger rätt i tid för en gångs skull. Har tagit igen den sena starten på slutet!

Inga kommentarer: