söndag, januari 23, 2011

En sväng till Harmånger

Började dagen såå mysigt med att baka Kesofrallor till frukost, smaskens! Efter frukosten som såklart blev klart senare än vanligt så tog jag med hundarna upp i skogen. Gick efter vägen men konstaterar att de nu kört skotrar inne i skogen vilket betyder att jag kan ta mig ännu längre ut i skogen. Mycket härligt!
I morgon SKA jag träna hund. Är sååå sugen nu och har dessutom tinat några vilt så öven om det blir träning i mörker så ska det bli träning, punkt slut!

När jag kom tillbaka efter promenade blev det en dusch och sedan åkte vi till Harmånger och hälsade på kompisar som vi inte träffat på jättelänge. Blev en fika och en massa snack så det var riktigt trevligt!

När vi kom hem gick Henke en sväng med hundarna medans jag fixade middagen. Idag blev det prochottoinlindade sparrisar med riven västerbottenost och till varmrätt ädelostfylld kycklingfile och pasta. Vi till och med unnade oss ett glas vin till trots att det är söndag.

Middagsunderhållningen och kvällesunderhållningen för kvällen var ytterligare en handbollsmatch som Sverige överraskande (för mig) vann. Överraskande men sååå härligt! Snyggt jobbat handbollslandslaget!!!

Inga kommentarer: