onsdag, januari 26, 2011

Nya glasögon och en massa annat

Idag var det verkligen en intensiv dag på jobbet. På förmiddagen var det slutbesiktning på Iggesund hårdkrom. NU är första svängen klar och lokalerna är tömda och rengjorda vilket ju känns riktigt riktigt skönt. Nu kommer väl steg två snart att dra igång bara rapporten på detta jobb är klart.

På lunchen gick vi ut och käkade thaimat och jag passade också på att gå och kolla om mina nya glasögon kommit och tack och lov, nu var de på plats. Mina "gamla" har krackelerat sönder och de är ju bara 1,5 år så de bytte ut båda glasen och bågarna utan kostnad. Kanon!!!

På eftermiddagen var det diverse möten så lite gran kände jag mig som en duracellkanin när jag kom hem. Efter att ha bytt om och kört och rekat skidspår så åkte jag slutliten upp i skogen med hundarna. Humla fick apportera lite vilt som fanns tinat som vi tänkte använda i morgon men som jag passade på att köra redan idag. Det var KOL-mörkt i skogen så mina linjetag tog jag lite kortare för när Humla var 50 meter bort så var hon utom synhåll. Linjetagen höll jag på ca 100m avstånd så det var ett skick som gällde sedan var det bara att invänta att två prickar (ögon) kom springande... Ibland var det dock bara en prick för trutens vingar fladdrade lite som de ville.

Neo fick också någre linjetag men till tennsibollar så han blev också nöjd.

Till middag blev det västerbottenlax och sedan var jag trött så det blev en väldigt zappande mellan kanalerna då jag inte riktigt fasnade för nått. Redan före 23 kom vi i säng och somnade som en stock!

Inga kommentarer: