måndag, januari 03, 2011

Årets första arbetsdag

Sååå dags att återgå till rutinerna igen. Inga fler dagliga sovmorgon, inget mera vin till maten och inga fler sena kvällar i alla fall inte mitt i veckan...

Det kändes rätt ok att vara tillbaka på jobbet. Trevlig att träffa alla kollegor igen, eller i alla fall de som var tillbaka på jobbet. Fortfarande lika rörigt vad gäller ombyggnad men det känns som om det närmar sig nu. Härligt!!!

På förmiddagen hade vi årets första beredning och efter lunch blev det till att checka av lite vad som hänt under de veckor jag varit borta. En skön start på året...

Efter jobbet bogserade vi bilen till verkstan så nu håller vi tummarna att det inte är såå allvarligt.

Jag gick en koppelprommenad med hundarna som skötte sig så bra idag. Inget nosande och inget dragande i koppel. Förövrigt så tycker jag mig se en stor skillnad på Neo den senaste tiden eller i alla fall de senaste dagarna. Han är lugnare och mera harmonisk och väldigt kelig och vill gärna ligga när oss på natten. Han som aldrig gillat att ligga i sängen tidigare.Även ute är han mera lugn, han som hela sitt liv stretat i kopplet går allt mer brevid mig eller bara något framför mig. Allt positivt med det, det enda negativa är att han skäller mera inomhus. Förvisso bara om någon kommer eller går men frustrerande lik väl.

Hur som helst så spenderade jag kvällen med att snickar ihop en årskrönika och uppdaterade bloggen med den. Tog också bort den röda julfärgen. Skulle gärna göra en ny hemsidan men vi får se om jag orkar sätta igång ett sådant projekt eller om det bara blir lite smärre justeringar.

Inga kommentarer: