torsdag, januari 06, 2011

Skidpremiär i snöstorm

I väntan på att få gå ut...
När vi ätit frukost så tog vi alla på oss skidor och begav oss ut efter E4:an, ja altså den som håller på att byggas. Det hade hunnit komma ca en dm nysnö och det snöade och blåste en hel del. Nått har hänt med mina gamla skogsskidor för jag hade hela tiden 1 cm snö under skidorna vilket innebär att det var EMORMT jobbigt att åka. Eller att åka gik inte, det var snarare fråga om att "gå" med skidor. Helt genomsvettig var jag när vi kom tillbaka till huset efter att ha avverkat drygt 6 km men vilket kändes som det tredubbla.

Nu blev det en skön dusch, lite koll på skidor på tv och sedan västerbottenpaj till lunch. Slappade ytterligare och såg slalom innan vi packade ihop våra grejer. Kaffe och fika hann vi också med innan jag gick en sväng med hundarna och Henke mfl skottade fram bilarna.

Vi hade turen att hamna bara nån kilometer efter plogbilen när vi kom ut på E4:an (den riktiga) på väg hem. Väl hemma var det bara att ta tag i snöskottningen. Jag skottade gångarna inne på gården och Henke fixade hela parkeringen.

Slappade vid datorn, packade upp, pratade i telefon och kollade sedan på tv. Vilken slalomsucce det blev idag. Myhrer 1:a och Hargin 3:a efter att ha åkt upp sig otroliga 27 placeringar efter första åket.

Ytterligare en skottning blev det innan det var dags att krypa till kojs för i morgon väntade arbete igen men sen är det helg. Även det igen...

Inga kommentarer: