fredag, januari 21, 2011

En härlig fredag

Dagen på jobbet bara försvann idag. Hade en hel del att göra hela tiden men bara en grej som det var lite press med då jag fick information om att bokslutet till Nordanstig ska vara inne på onsdag. Å jag är bokad onsdag och är i Stockholm på tisdag så då är det bra måndag kvar.

Var hem en snabbis på lunchen och efter jobbet åkte vi hem för Henke skulle åka skidor och jag skulle ju ut med hundarna. Först gjorde jag dock lite efterrätt och diskade bort efter det men sen gick jag iväg. Pratade med mamma och pappa under tiden som jag traskade ut mot golfbanan i hopp om att det skulle finnas nått bra skoterspår att gå efter men icke! Blev till att traska efter vägen hela tiden fram till gångvägen längst med bäcken. Där skule jag släppa hundarna men så ser jag nått som springer iväg i kurvan lite längre fram. Såg ut som en Bordercollie så jag behöll hundarna kopplade för säkerhets skull. Humla blev helt snurrig, precis som när hon får vittring på vilt så jag tyckte det var lite konstigt. När jag kom fram till svängen tänkte jag att jag skulle på svar på vem det var. Hmmm men hela gångvägen var tom!!! Vad var det då, måste ha varit nått vilt men vad. Inte rörde sig djuret som en räv och inte heller som ett lo? Å det kan väl inte ha varit ett litet rådjur, näää det var nått hunddjur! Konstigt var det i alla fall.

Väl hemma blev det crustader med banan och ädelost i ugn. Till varmrätt blev det risotto med räkor, sparris mm och till efterrätt blev det äggtoddy. Tyvärr använde jag nog lite för mycket kaffe vid uppläggningen men annars så var det himla gott!!!

Kände att jag var rejällt trött så efter att ha kollat runt lite på nätet och sett lite tv så somnade jag och vaknade inte förrän 00:30.

Inga kommentarer: