torsdag, augusti 31, 2023

Hemmajobb och hundträning

 Idag jobbade jag hemifrån hela dagen eftersom jag skulle sitta hemma på möte på förmiddagen. Passade på att ta en tidig fikapaus vid 8-tiden och sprang 5 km med Esset. Mötet började klockan 9 och pågick fram till 11:30 å sen blev det lite telefon mm. 

På lunchen gick jag en kort promenad i skogen. Det är visserligen risigt men det börjar gå väldigt trögt för Vinna nu så det känns än en gång som att det kanske inte är så länge kvar. Vinna är dock en fighter som lurat oss många gånger så ingen man ska räkna bort i första taget.

Blev lite skrivelser och förberedelser på eftermiddag och sen en promenad genom byn innan jag tog med Esset och åkte till Lingarötjärnen där jag och Zenitha körde lite vattendirigeringar och ett sök i pors vilket var något som Esset tyckte var svårt tror jag. Avslutade därför med lite markeringar i samma område efteråt.

Till middag blev det spagetti och köttfärssås och sen fanns det inte så mycket mera bränsle kvar i motorn utan både vi och hundarna intog soff/sängläge...

I morgon väntar en ny månad... 😀

Inga kommentarer: