tisdag, augusti 01, 2023

Resdag och besök i Gränna

Uppstigning vid 7-tiden efter en riktig skitnatt. Somnade i soffan i gårkväll så när jag skulle gå och lägga mig var jag inte trött. Låg vaken till nästan 4 innan jag somnade så det blev bara 3 timmars sömn.

Efter frukost gick jag med tjejerna genom byn medan Henke bar ut maten i husvagnen samt gjorde de avslutande förberedelserna före avresa. Direkt när jag kom tillbaka bar det av.

Vi stannade till i Sala och käkade lunch på Brödernas samt rastade hundarna och tankade bilen innan vi åkte vidare. Henke körde hela vägen fram till Gränna där det var rejält grått och tråkigt men inte så farligt med regn.

När vagnen var placerad på den lilla campingen vid Vätterns strand lokaliserade vi oss lite och rastade hundarna.

Efter detta så åkte vi in till Gränna och strosade samt promenerade med hundarna. Fint att få lite sightseeing även om det blev för sent för en tur ut till Visingsö som jag haft i åtanke men ner till färjelägret promenerade vi i alla fall.








Det som var mindre kul med turen var att motorlampan på bilen började lysa. Vi hoppas att den slocknar tills i morgon.

När vi installerat oss i vagnen började det regna ordentligt. Så härligt att då laga i ordning en varm och god och krämig pastasås med lax. Till detta blev det ett glas vitt vin. Sååå mysigt i vagnen!

Men en kraftigt regn på husvagnstaket så tror jag att jag kommer att sova gott i natt.

Inga kommentarer: