fredag, augusti 25, 2023

Sightseeing till stugan, besök hos pappa och tacomiddag

Lugn morgon som började med frukost inne hos mamma. Efter detta så tog jag en promenad till Svartudden där Esset fick gå/springa lös hela promenaden eftersom jag gick efter en gångväg längst med vattnet. Efter detta åkte vi iväg på lite sightseeing då såklart Karin, Ljubo och Thomas också var med. Sightseeingen gick först till stugan där Karin och Ljudbo fick se vilken utveckling som skett.

Bilderna från stugan är sedan i somras då vädret var bättre.

Efter detta åkte vi och kollade på farmor och farfars grav. Det är lite mellanakt nu så inga blommor växer på graven men lite längre in i hösten kommer det att bli ljung på på platsen. 

Efter detta åkte vi till pappa. Det är många år sedan han träffade Karin och Ljubo. Hos pappa blev det tårta för att fira mamma. Han var pigg och vid gott mod även om jag ser stor skillnad bara sedan i somras.


På eftermiddagen åkte vi till Amanda och Johan som bjöd på Tacomiddag, smaskens! Kul också att se hur de kommit i ordning i huset. Det har blivit jättefint!

På vägen hem skjutsade vi hem både Thomas och sedan Karin och Ljubo till hotellet. När jag och mamma kom till lägenheten tog vi en promenad genom stan tillsammans med Esset och sen blev det ett glas vin och lite goda tilltugg.

Blev en hyffsad tidig kväll då jag ska upp tidigt i morgon. 

Inga kommentarer: