lördag, augusti 12, 2023

Spöregn, löprunda och god middag

Började dagen med att se fotboll Australien-Frankrike i Fotbolls VM. Trots bra match så kände jag att det var dags att göra nått då det faktiskt inte regnade så jag tog med Esset och genomförde en 5 km löprunda. Fortsatte sedan att se matchen som gick till förlängning och sedan blev det ett spännande straffavgörande som roligt nog vanns av Australien.

Hade tänkt träna hund i helgen men träningskompisarna är bortresta och såklart började det regna och när det regnar hela tiden så försvinner motivationen... Istället blev det en promenad med tjejerna för att kolla efter kantareller men det gav ingen utdelning att prata om. Vi gick istället hem och häckade framför tvn hela eftermiddagen.

På eftermiddagen blev det regnuppehåll en stund så jag tog med tjejerna till sjön och körde ett sök i våtmarkern som uppstått och körde lite markeringar i sjön då markeringarna föll i buskar som översvämmats. Esset var bra trots det så försvann en dummies så efter träningen rodde jag ut vår vattenfyllda båt och lyckades efter mycket om och men hitta dummiesen. Hade dock svårt att komma tillbaka in till land igen så det slutade med att jag fick kliva ner i meterdjupt vatten och blev genomblöt trots att jag hade stövlar men de fylldes med vatten.

Esset och Vinna fick också dela på ett blött sök. Vinna var långsam och det märks att det blir jobbigare och jobbigare för henna. Hon fick ändå jobba på och lyckades till sist få med sig fyra dummiesar in och sen fick Esset ta in de resterande tre.

På kvällen blev det go middag med löjromstoast och plankstek.

Inga kommentarer: