tisdag, oktober 08, 2024

Äntligen en löprunda runt

 Fortsatt mörkt och tråkigt väder och det ska tydligen bara bli värre och värre. Idag var det Henke som åkte hem till Esset och jag tog kort lunch när jag var kvar på jobbet. Personalmöte på förmiddagen och sedan beslutsskrivning på eftermiddagen. De första cesiumproverna kom in och de hann jag också med att mäta innan jag gick hem från jobbet klockan 17:00.  Blev 1,75 timmes övertid idag då jag var först på plats och gick sista trots kort lunch.

Väl hemma svirade vi om och gav oss ut på en löprunda. Henke vände och sprang tillbaka genom byn medan jag och Esset för första gången sprang runt vilket innebär at man måste ut på asfaltväg där bilarna kan köra ganska snabbt. Brukar försöka undvika att springa efter Rogstavägen men samtidigt tycker jag att det är roligare att springa runt än att springa samma sträcka fram och tillbaka. Hela rundan visade sig vara precis 6,1 km så det blev längre än vanligt idag också. Tack och lov var det regnuppehåll hela sträckan.

Väl hemma hämtade jag lite grejer i förrådet samt duschade innan det blev middag, Kantarellsoppa så även maten blev höstig.

Inga kommentarer: