söndag, oktober 06, 2024

LÅNG promenad

 Sovmorgon även idag då jag sovit lite sisådär även i natt trots att huvudvärken i alla fall gick över efter att jag tagit en tablett. Även idag lite koll på nyhetsmorgon men också ett avsnitt "Tunna blå linjen"

Efter det så gick Henke ut och började tvätta husvagnen medan jag tog med Esset på en promenad och det skulle visa sig bli en lång promenad, över 1 mil på drygt två timmar. Skönt var det att inte ha någon tid att passa och vädret var härligt även om det inte var sol. Till veckan börjar ju älgjakten så då är det inte lika enkelt att röra sig i skogen på helgerna.






Inte konstigt att det är lite vatten i ån. Bävrarna har arbetet flitigt sedan dammen öppnades för ett par år sedan. 

Henke var klar med husvagnen och hade till och med lyckats mecka in den i carporten så nu är alla grejer vintrade. Jag åkte iväg en snabbis och köpte lite ljung till lådorna och tog bort höstkrukorna med blommor som nu frusit. Plockade också in resten av vindruvorna samt vintrade vinrankan.

En sväng på Ica för att handla maten för veckan och sedan hem och laga Tacos eftersom vi inte ätit nån lunch. En riktigt skön dag har det varit! Dessutom har vi fått mycket gjort...

Inga kommentarer: