lördag, oktober 05, 2024

Sovmorgon och 18 års fest

 Rejäl sovmorgon efter en natt som varit lite sisådär sömnmässigt. Skönt att kunna ligga kvar i sängen till nån gång efter 9:30 och sedan slappa lite med kaffe framför tvn. Sen frukost och nu gjorde vi Toast till frukost igen som vi brukade göra ibland på helgerna men nu inte gjort på över två månader eftersom vi inte varit hemma.

Blev efter detta en 4 km promenad runt sjön och genom byn innan vi fixade in trädgårdsmöblerna för säsongen. I morgon ska vi även försöka få in husvagnen för säsongen men den måste tvättas först.

Eftersom vi skulle iväg på tidig fest idag så slappade vi och åt lite lätt lunch innan vi bytte om och gjorde oss klara. Lasse och Birgitta hämtade upp oss vid 16:30-tiden och då bar det av till Högsgården för 18 års fest för Klara.

Bubbel, mat, umgänge och frågesport hann vi med innan klockan hade hunnit bli efter 22 och vi kände att det var dags att åka hem till Esset. 

Tvättade bort glittersmink och satte oss och såg tv en stund men somnade till och vaknade med huvudvärk så tog en tablett och gick och la oss istället.

Inga kommentarer: