måndag, oktober 14, 2024

Först arbetsveckan på egen hand

Bilder kommer

 Ja, nu hade jag ju tagit ledigt men Henke var i alla fall på jobbet. Jag och tjejerna ska nu vara ensamma men tillsammans. I natt sov faktiskt Ettan betydligt bättre från kl. 23 till 05:45. Ut och kissa och bajsa och sedan somnade vi om till klockan 8. Härligt! 

Väl uppe fick Ettan mat, Esset hade redan ätit med Henke samt gått morgonpromenad. Efter det så blev det lite rastning på gården och sedan slog jag mig ner i soffan med en kopp kaffe, nyhetsmorgon och sen lite krimserie "The Team" eller som den hette på svenska Mord utan gränser.

En promenad genom byn med Esset i midjebälte och Ettan i ryggsäck på magen. Ett par stopp ute på täkterna så att Ettan fick springa, eller ja, försöka springa i kapp med Esset.

Lunch intogs och sen slappade vi lite en stund och fortsatt se lite serie mellan varven.

När Henke kom hem försökte jag träna med Esset lite men nä ofokucerat och störande moment gjorde att det inte direkt blev nån träning utan mest en promenad på täkterna med lite apportering.

På kvällen blev det tv-titt och en massa rundor ute på gården för rastning. Det gäller verkligen att vara allert för att det inte ska hända "olyckor" inomhus.

Inga kommentarer: