lördag, oktober 12, 2024

Hemresa

 Bilder kommer

Efter hotellfrukost och en promenad med de vuxna hundarna var det dags för oss att skriva papper och packa oss iväg tillsammans med Ettan som är första valpen att flytta.

Hon skrek lite i början och sprattlade mycket så jag satte henne i tygburen mellan sätena i baksätet och då tog det inte lång tid innan hon somnade. Körde så länge vi kunde tills det var dags att tanke. Då blev det tankning och rastning av hundar samt mat för Ettan. Vi hade då kommit till Gränna. 

I Norrköping stannade vi åter på MAX och käkade och sedan körde vi vidare mot Stockholm där det tog tvärstopp pga först en havererad bil och sedan bara mycket trafik. TOg nog 45 minuter längre tid nu på vägen hem än när vi åkte ner i går.

Blev ytterligare ett stopp för tankning och rastning innan vi körde hela vägen hem. Anlände hemma vid 20:30 å då var vi rätt trötta. Hundarna fick rasta sig på gården och vi tog lite plock mat till middag. Ettan var inte helt tillfreds och lyckade både kissa och bajsa inomhus och ville absolut inte vara i någon liten hage. Vi bestämde oss för att göra tidig kväll.

Ettan  gnällde i 10-15 minuter men somnade sedan nedanför min säng. Väckte mig vid 3-tiden och då hade hon redan kissat i hagen. Aldrig varit med om valp som kissat i inhägnad tidigare. Torkade upp, var ute och rastade henne å då både kissade och bajsade hon ute.  Sov ytterligare några timmar men sen ville hon ut igen. Kissade och bajsade även då. Klockan 7 steg vi upp och gav  mat och rastade tjejerna ute på gården men det är nästa dag...

Inga kommentarer: