fredag, oktober 11, 2024

Långresa

Bilder kommer.

 Steg upp klockan, käkade frukost och rastade Esset sedan bar det av mot Skåne.. Totalt 84 mil skulle avverkas idag. Vi körde ner till Norrköping där det blev både tankning av bil och oss själva samt rastning av Esset. Det gick smidigt genom Stockholm så vi fortsatte raskt vidare efter lunchen och hoppas kunna komma fram lite tidigare än planerat. Vi anlände till Ankhult klockan 17:00.

Gick en promenad med Esset, Bus och Pepita innan vi installerade oss. Esset, Bus och Pepita hittade varandra direkt så att de kunde vara tillsammans. Hälsade lite snabbt på valparna också innan middag.

Först blev det ett glas bubbel med snaks innan middag. Ola och Anette hade sedan fixat en riktig skaldjurmiddag med havskräftor, räkor och rökta räckor till förrätt. Till detta serverades också gott bröd och aioli. Till varmrätt väntade Moules frites. Jösses vilken fest! Till efterrätt serverades citronfromage. Smaskens!

Vid midnatt kröp vi till kojs ute i gäststugan. Vi var trötta efter resan och sov gott tills klockan ringde klockan 7:30.

Inga kommentarer: