söndag, augusti 31, 2008

Teater

Vaknade med huvudvärk och illamående så idag blev det en riktigt seg start på dagen. Tanken var att vi skulle gå på stan en sväng men vi slopade det och bestämde oss istället för att montera den nya sängen och samtidigt städa ur sovrummet ordentligt och det visade sig ta några timmar innan allt stod klart. Fint blev det i alla fall men nu måste resten av möblerna också bytars ut för de gjorde ju sig verkligen inte.

Det blev en tidig middag, redan klockan 15:00 åt vi kantarell- och västerbottenostpaj och sedan tog vi med hundarna ut på en promenad i skogen innan det var dags att åka iväg. Ikväll var det Elvis med Glada Hudik Teatern som stod på schemat. De flesta vet numer vilka de är men för er som inte vet så är det utvecklingsstörda som spelar teater. De har blivit så framgångsrika att de under 2007 fick sätta upp teatern på Cirkus i stockholm där de haft utstålda hus. Vi fick bra platser och uppskattade föreställningen men jag tycker att det är lite väl hög musik, de som sjunger försvinner ibland.

Efter teaterna åkte vi på en biltur och såg alla marschallerna som tänts i skärgården. Det var nämligen lyskväll ikväll och då är det tänder alla marschaller vilket gör det väldigt stämningsfullt i den mörka höstnatten.

När vi kom hem kokade vi på morotssoppan som vi förberett på dan. Blev den sena middagen klockan 23:00 vilket smakade riktigt gott. Hela kvällen blev förskjuten så vi kom inte isäng förrän vid 03:00-tiden.

Inga kommentarer: