onsdag, augusti 10, 2011

J-la skit!!!

Även om dagen har förflutit på bra så har den ändå varit SKIT!

Först trillar det in arbetsuppgifter som måste utföras på måndag vilket innebär att jag inta kan vara med på kursen i Norge måndag-tisdag som planerat. Hmmm ja det må ju vara hänt.

Efter jobbet åkte vi och handlade. Jag har gjort handlarlista utifrån att jag åker till Norge på fredag så det är ju grejer till lunch och middag som är enkla att ta med som jag i huvudsak fokuserade på. Köpte också Drontal mot rävens dvärgbandmask som hundar från Sverige måste ta innan de får åka över till Norge. Så, då var det fixat!

Å så kommer vi hem, öppnar dörren och möts som vanligt av två glada tollare å så säger Henke
-Oj, titta vad det blir bloddropp efter Humla!

J-la hund, så har hon börjat löpa då. I och för sig rätt väntat men varför kunde hon inte börja nu på söndag istället? Jaha, då blir det överhuvudtaget ingen Norgetripp och ingen Ökl start i höst då som det verkar. Ev. hinner hon nog löpa klart till vårt eget särskilda prov som vi har för avsikt att arrangera för de som är funktionärer på vårt ordinarie prov. Hoppas hoppas!!!

Fördelen med att Norgeresan nu blivit inställd är ju att jag hinner upp till Sundsvall i jakten på kläder till ett bröllop och dessutom kanske kan få vila lite men nog hade det varit roligare att åka till Norge alltid!

Hur som helst så efter denna chock åkte jag i alla fall upp i skogen och gjorde nya fynd av kantareller vilket ju alltid är trevligt. Det visade sig passa alldeles utmärkt till våra kycklingbiffar som vi lagade till middag idag och mängden var precis lagom att räcka till 2 portioner middag och 2 portioner lunch.

På kvällen uppdaterade jag hemsidan och la in lite bilder från de senaste veckorna men usch vad trött jag var. I säng kom jag först klockan 23:30.

Inga kommentarer: