fredag, augusti 12, 2011

Fredag på hemmaplan

Ja, det blev en helt vanlig fredag efter alla turer. Har lyckats finna tre positiva saker med att jag nu blev hemma, ja kanske till och med fyra...

1. Jag spar en hel del pengar, säkert 2000kr och räknar man dessutom bort det besök som jag hade tänkt göra på Lundhags outlet så vet jag inte hur många tusen jag sparar.

2. Jag är sååå trött så nu får jag tid till lite vila i och med att jag blir hemma...

3. Vi hinner med en tur till Sundsvall för att förhoppningsvis hitta nån klänning till nästa helg då vi ska på bröllop.

4. Tack vare att hon börjat löpa nu så kan vi starta på vårt särskilda prov i september. Missar två starter men hinner i alla fall med en.... Lite positivt är väl det?

Annars så jobbade jag på idag även om arbetslusten var rätt begränsad. Efter jobbet gick jag en långpromenad med hundarna och sedan när jag kom hem tog vi oss varsin drink. Henke gjorde iordning en GT till sig medans jag blandade ihop en Mojito.

Till middag provade vi LCHF nudlar, en produkt som är tillverkad av Jamsrot så de är kolhydratsfria. Vi gjorde en Wok idag vilket smakade mycket bra. Till efterrätt provade jag på att göra Ris ála malta LCHF på grädde, keso, vaniljpulver och hermesetas (flytande). Detta toppades med några hallon och blåbär samt mandelflarn. Mmmm helt OK och enkelt var det!!!
Kvällen blev EXTREMT lugn. Jag undrar hur det gått för Marie och Marja-Liisa som gjort kvalificeringsprövningen. Tror i och för sig inte att det är några som helst problem för någon av dem. Men nog känns det himla konstigt att sitta här hemma när man egentligen vill vara någon helt annanstans.

Inga kommentarer: