måndag, augusti 08, 2011

Semestern är över...

... dags att gå tillbaka till jobbet. Eftersom jag var rejält trött när jag kom hem igår gick jag och la mig tidigt, redan klockan 22. Å när man är riktigt trött sover man som en stock å så blev det även denna gång. Vaknade till precis före Henkes väckarklocka ringde men före det hade jag inte vaknat nått. Härligt!

Även om jag mer än gärna hade haft mer semester så måste jag säga att jag är väldigt nöjd med årets semester å då är det lite lättare att gå acceptera att man måste tillbaka till jobbet.

Dagen bestod till stor del av att förbereda inför nämnde som är till veckan. Kallelsen ska ut i morgon så det blev full huggning direkt men det kändes skönt att man inte hade en massa ärenden liggande i alla fall.

Efter jobbet åkte lyckades vi montera bort lastnätet i silversaaben vilket innebär att vi kunde sätta in mellanväggen så nu är allt på plats. Nu måste vi bara fixa ett mellanlägg så att det inte skallrar mellan grindarna vilket det för nu.

Jag åkte upp med hundarna till skogen och plockade svamt. Jag har mina kantarellställen men ALDRIG har jag hittat så mycket på ett och samma ställe som jag gjorde idag å då har jag plockat på denna platse i flera år. På 15 minuter "raffsade" jag ihop en full ryggsäck på 8 liter.På min tur i skogen hittade jag också en plats där man skalat kopparkabel så i morgon blir det till att kontakta polisen. Inte kul när man hittar sånt ute i skogen!

Väl hemma blev det såklart svamprensning och förvällning och sedan blev det middag innan jag bänkade mig för att göra lite återbetalningar från jaktprovet i Bollnäs och vad händer. Den För-b bakdosan har slutat fungera igen! Ååå vad jag blir trött!!!!

Satte mig istället och uppdaterade bloggen. Jag ligger LÅNGT efter nu!

Inga kommentarer: