torsdag, juli 14, 2016

Långpromenad och hundträning

Väldigt varmt och fuktigt även idag. Mådde lite halvkymigt redan från morgonen och inte blev det bättre efter frukost. La mig en stund men det ville inte gå över. Jag och Birgitta tog en promenad med tjejerna. Blev ca 5km i värmen och direkt när vi kom tillbaka så packade jag mig in i bilen och åkte till Iggesund för att träffa Anna och träna.

Vi skulle tärna vid Båten men när vi kom in på den sista vägbiten så var det en, ursäkta språket, idiot och rastade sina huskysar. Två hundar lösa framför bilen och en i flexikoppel som hon höll ut genom rutan. Kopplet snurrade runt backspegeln och att hon inte körde på hundarna var ett under för de sprang ju på alla sidor om bilen. Anna påtalade detta väldigt tydligt men det hjälper ju inte när man inte har nått förstånd! Hur som helst så åkte vi till Kaffebönan istället för hon skulle ner till sjön med sina hundar så vid båten kunde vi inte träna.

Mossa körde inlevereringar på land  helt perfekt!

Vinna fick köra dubbelmarkering på vatten och dessutom en blind vattendirigering över vattnet. Vi kastade över dummiesarna när Mossa tränade. Kastade över tre stycken. En hamnade i vattenkanten men låg kvar där. Övriga hamnade på land. Detta var första blinda skicket över vatten för Vinna. Ett skott och sedan skick och hon kastade sig i och simmade rakt över. Tittade hon över så såg hon dummiesen så det blev helt perfekt. Mätte på kartan och skicket var precis 30 m. Såå himla nöjd!!!

Lizzie fick landdirigering, vattendirigering och dubbelmarkering i vatten. Duktig även hon!

Avslutade med att Humla fick söka en apport på land, köra en vattendirigering som var 60 m, till samma plats men skickade från en annan plats. Även hon duktig. Avslutade med dubbelmarkeringar.

Väldigt bra träning med åska under Vinnas träning precis som igår. Gick ju hur bra som helst i alla fall!

Åkte en sväng till stan och fick äntligen tag i tidningen med Humla på omslaget

13709812_10208447136369634_4958597867719388447_n

Klockan 16 var jag tillbaka i Änga. Lasse och Henke hade då målat klart det sista på fasaden så de monterade ner byggställningen så att den kan återlämnas i morgon.

Blev grillad flankstek till middag idag och sedan såg vi Viktorias födelsedagsfirande från Öland. Idag blev det en tidigare kväll. Jag gick och la mig strax efter midnatt då jag fick lite känningar i skallen.

Inga kommentarer: