lördag, november 12, 2016

Flyttdags

Vaknade tidigt då jag glömt att stänga av vardagslarmet som ringer 05:45. Nå vaknade tydligen Vinna också så vi gick och la oss i vardagsrummet en timma. Förflyttade oss sedan tillbaka till valprummet och låg där en timma innan jag gick tillbaka till sovrummet och vilade en timma så uppstigning blev det först klockan 09:00.

Gick en sväng med tjejerna, tog in nya valphagen och rengjorde den. Henke skruvade ihop den och sedan flyttade vi över valplådan och valparna till valphagen som vi placerade i vardagsrummet då det blev för trångt i köket.

 DSC_1157DSC_1156

Humla blev väldigt väldigt intresserad och såg ut som en surukat där hon stod på bakbenen och balanserade för att se in i valplådan.

Blev en långpromenad i härligt soligt och fint väder med minus 8 grader idag.DSC_1161

Åkte en sväng på stan och hade tänkt sedan tänkt gå på afternoon tea på The Bell på eftermiddagen men det var fullt så det blev Sveds café istället. Var inte så tokigt det heller….

En kort prommis med tjejerna när vi kom hem och sedan somnade jag i soffan.

Många nyheter för valparna idag. Ikväll fick det prova valpfoder för första gången. Suuuuuper gott sa de allesammans å självklart vräkte de stora i sig absolut mest.

DSC_1165bDSC_1166bDSC_1167b

Senare på kvällen fick Humla komma in och hälsa på valparna för första gången. Åååå så spännande men ändå lite skrämmande tyckte Humla. Coolt sa valparna!

DSC_1168bDSC_1169bDSC_1172bDSC_1177b

Innan kvällen var slut hann vi med att tvätta lite och återställa valprummet till vanligt utseende igen samt dammsuga huset. Bra dag! Bra hundar som var fullkomligt oberörda av allt nytt.

Inga kommentarer: