söndag, december 25, 2016

En lugn juldag med hundträning

Juldagen blev som den bör väldigt lugn. u kan jag ju inte sova men för den skulle behöver man ju inte stiga upp. Vi låg nog till runt 10. Slappade med lite fika framför tv och åt sedan gröt och skinksmörgås.

Gick sedan en tur med vovvarna i skogen. Jag och Anna träffades för att träna lite. Första apporteringsträningen på över två månader. Jag hade inte mycket förväntningar en det gick ändå rätt bra. Fotgående måste vi jobba på för Vinna ville lite mycket nu och stoppsignal kan vi nog också uppdatera lite men på det stora hela måste jag säga att hon var duktig! Markeringar, stadga och dirigeringar var det vi tränade på idag. Körde varje hund i ca 20 minuter var. Humla körde vi sist. Hon hade svårt med markeringar och även att se mig på dirigeringar å sen skuttar hon som en gammal hud men hon är ju gammal så det är bara att inse att stegen blir kortare och synen är inte mycket att hurra för. Hur som så gör hon det hon ska och tycker att det är kul och det är väl det viktigaste?

Dagen bjöd i övrigt mest på slapp och tv. Till middag grillade vi istället för att äta julmat. Till förrätt åt vi dock en gravlaxsmörgås så lite av julmaten “tullade” vi på.

En brasa och att bara slappa i soffan är välbehövligt.

15782776_10209945889317521_1448465716_n

Inga kommentarer: