lördag, december 17, 2016

Valpar mot nya mål

Idag kommer det att bli en riktigt riktigt jobbig dag. Så tvetydiga känslor över att valparna flyttar idag. Skönt på många sätt då det varit betydligt jobbigare att ha valpar än jag räknat med och med tanke på hur jag mår. Men…. herregud vad goa de är också. Å nog skulle det ha varit mysigt att behålla en valp men tre hundar är absolut en för mycket.

Det blev en riktigt intensiv dag. kl. 9,11, 13 och 15 skulle det komma folk och hämta sina nya familjemedlemmar. Valparna var vakna från 07:00 till 15 i ett sträck nästan men när sista valpen skulle hämtas då hade hon somnat och det var alldeles omöjligt att få henne att göra annat än ligga ner.

DSC_0906

Isa och Esmeralda

DSC_0913

Emelie och Kaliber

DSC_0917

Nur och Jonas med Aston

DSC_0921

Ida och Harald tillsammans med Flamma

Den valp som åkte först på morgonen hade längst att åka, ner till Göteborg skulle de men på vägen skulle de stanna till och pausa så det blev en heldag på resande fot för lilla Esmeralda. Övriga valpar hade 3-4 timmars bilresa till Uppsala/stockholmstrakten.

Underbara valpköpare rapporterade att resan gått bra. Ska bli så spännande att se dessa små godingar växa upp.

På kvällen städade vi ur valprummet och sedan åkte vi och käkade hos Lasse och Birgitta. När vi kom hem var jag lite orolig för hur Vinna skulle vara när huset var helt tomt men det fick så himla bra. Jag var helt övertrött så jag kunde inte sova men Henke däckade direkt. Tror att han sov i närmare 12 timmar i natt.

Inga kommentarer: