tisdag, december 20, 2016

Promenader, jullunch,totohallen och hemkomst

Sover dåligt men försöker ligga och vila så länge som möjligt. Låg till 9 idag då jag hade lite ont i skallen. Frukost och packade sedan med lite kläder innan jag klädde på mig för skogspromenad. Tog sedan Vinna och åkte till Idenor och hem till Roland och Gunilla. Det var så himla mysigt att träffa Humla igen. Lilla söta goa gumman!

Vi lastade in alla hundarna i bilen och åkte sedan upp till skogen. Härligt att släppa alla fyra hundarna så att de fick springa och röra sig som de ville. De njöt, framförallt Vinna tror jag som varit mamma i 8 veckor.

Gunilla hade med fika så på en plats i solen slog vi oss ner oh fikade kaffe och bulla.

När jag släppte av Gunilla och labbarna så bytte jag om lite snabbt för att åka till jobbet för jullunch. De hade fixat väldigt fint och gott! När vi satt och drack kaffe efter maten gick brandlarmet och vi antar att det berodde på att någon lagade mat. Det var många som hade julbord idag och fikarummen är inte riktigt utrustade för matlagning. Utrymning av hela kommunhuset blev det i vilket fall.

Gick en snabbis på stan men åkte sedan hem och lät Humla nosa in sig hemma och på gården innan jag tog tjejerna på en promenad igen. Blev totalt 1,5 mil idag.

Hann vara hemma i en halvtimma innan jag tog med tjejerna och åkte till totohallen. Båda var så fokuserade och glada över att gå komma iväg och träna med andra igen. Tränade en stund med varje hund, fikade med bästa träningsgänget och åkte sedan hem till en god ceasarsallad och Henke fixat. Vilken dag! Å vad skönt att ha Humla hemma igen. Känns jättebra!

Inga kommentarer: