torsdag, december 22, 2016

Snoopet

Bilen skulle fixas under dagen och köras till nästa verkstad för julinställning. Allt verkade så lovande och vi skulle kunna hämta bilen i morgon när vi ändå skulle in till stan. Men….. När verkstan skruvat isär allt och skulle montera de nya delarna så visade det sig att fel sida hade skickats så det var bara att montera tillbaka de sneda och trasiga grejerna å så fick vi hämta en lika trasig bil som vi lämnade in i går. Åhhhhh!

Då jag inte kan gå så långa promenader med Humla så gick vi istället en kortare promenad i skogen där hundarna fick vara lösa. Då kunde Vinna springa runt lite mera och Humla skutta runt i sin egen takt. La dessutom ut ett sök med 10 dummiesar som de fick dela på. Humla tog det dock piano så Vinna fick göra det stora jobbet.

Fortsatte arbetet med hemsidan på eftermiddagen idag så nu är alla valparna upplagda på K9data.com och på min egen sida.

Skärmklipp

Kort promenad med vovvarna även ikväll även om Vinna får gå längre. Blev en kopp härligt varm glögg framför en värmande brasa när vi kom hem. Henke hann ju förbereda lite eftersom jag gick lite längre med Vinna.

Inga kommentarer: