fredag, december 08, 2017

Äntligen fredag!

Skönt med helg. Har varit lite småtrött och seg i veckan så det var skönt att vara ledig i går och skönt att det är helg nu.

Efter jobbet idag så blev det en promenad med tjejerna innan vi gick in och drack en kopp glögg och åt pepparkaka med ädelost.

Till middag idag blev det ceasarsallad men först lite crustader och en martini.

Kvällsunderhållningen var den bästa tänkbara. Först Handbolls VM där Sverige för första gången besegrade Norge. Sen Idolfinal där Chris tog hem segern vilket var helt rätt även om Hannah var bra.

Avslutade kvällen med Mississippi Brinner. En av mina favoritfilmer från förr. Den höll på länge så klockan 1:30 flyttade vi in till sovrummet. Henke somnade direkt men vaknade och flög upp när brandvarnaren ovanför sängen helt plötsligt började tjuta. Varför? Ingen aning!!! Ut med batteriet, in med batteriet och sen var den tyst igen. Vi gick en runda i huset men det fanns inga tecken på rök eller liknande så inte vet jag vad som utlöste larmet. Pigg blev man så filmen orkade jag se klart och inte somnade jag när den slutat heller. Låg vaken i alla fall till runt 4 men då måste jag slumrat till…

Inga kommentarer: