torsdag, december 07, 2017

Spontanledig

Igår när jag gick och la mig så kände jag mig sliten. Eller egentligen har jag gjort det hela veckan. Blir så himla trött efter lunch så jag måste lägga mig en stund. Kom på att jag inte hade något bokat idag så jag smsade Maggan och meddelade att jag tar en återhämtningsdag. Låg därför till 9:30 och gick sedan upp och tog en kopp kaffe framför nyhetsmorgon. Pratade med mamma i telefon och åt frukost.

Eftersom bilen är kvar på stan sedan igår så bestämde jag mig för att ta en joggingtur in till stan. Regn och halkigt men det gick! När jag fick bilmöten gick jag dock för att trilla under någon bil ville jag inte riskera. Blev en tur på 6,5 km. Kors i taket!!!

Blöt och kall var jag när jag kom hem så det var bara att hoppa in i duschen. Drack vatten och läste “Vilse i arkivet” men sedan kröp jag ner under filten och småslumrade. Sååå skönt!

När Henke kom hem blev det en promenad på 3,4 km så idag har hundarna och jag fått bra med motion. Henke skottade den blöta snö som kom i förmiddags och sedan började han med mat. Idag blev det lax med räkröra.

Efter maten gjorde jag färdig de tre sista julpysslerna så i morgon kommer jag att ha ordentligt ont i fingrarna. Skönt i alla fall när man kan göra det framför tvn för då kunde jag se både Jul med Ernst och Syrror.

Inga kommentarer: