tisdag, juli 11, 2023

En tur till Notudden

 Började dagen som vanligt med kaffe och sedan gick vi en promenad in till stan för att hämta bilen hos mamma. Sagt och gjort, när bilen var hämtat åkte vi tillbaka hem och packade väskan och sedan hämtade vi upp mamma för att åka ut mot stugan. Mamma hade även packat med saft, kaffe och bullar.

När vi kom ut till stugan parkerade vi hos Sjölunds och pratade lite med dem innan vi gick ner till vår fd stuga. Där pågår det alltid byggnationer och sedan vi hade den så har det tillkommit ett förråd, de har renoverat sovbodan och byggt badrum i bakomlokalen. De har också renoverat inne i stugan även om mycket är sig likt. En bastu med relaxavdelning har byggts och dessutom har de bytt fönster och panel på stugan.

Pratade med de nya ägarna och sedan gick jag och mamma ner till stranden och bytte om och tog oss ett dopp.


På baksidan av stugan har de åter byggt en altan som blivit klar efter att vi var till Piteå i fjol.

Efter besöket nere i stugan gick vi tillbaka till Sjölunds där det blev fika på deras altan.

När vi kom tillbaka till Piteå på eftermiddagen åkte släppte vi av mamma hemma och sedan åkte vi till husvagnen och vilade en liten stund innan vi promenerade in till stan igen. 

Blev middag med bara oss idag. Till förrätt blev det laxsnittar med pepparrot och ett glas bubbel och till varmrätt blev det kassler med ris. Även idag blev det ett glas på balkongen.

Som vanligt blev det en promenad hem till husvagnen vid midnatt.

Inga kommentarer: