fredag, juli 14, 2023

Stadsbesök

 Tanken var att vi skulle åka till Långnäs och kolla på dragracing idag men vi fick rapport om att det inte skulle vara nått att se så vi bestämde oss istället för att ta en stadsdag då det var lite mulet idag. Jag började dock dagen med ännu en löprunda. Förra rundan var 3,7 km och dagens blev 4,8 km men idag blev det inget dopp efter rundan utan en dusch direkt istället.

Efter frukosten så åkte vi ner på stan och gick en sväng. Blev ett par linnebyxor och en deo men annars inte direkt någon shopping.

Vi bestämde oss för att käka lunch på Cut & Slice på torget och precis när vi var på väg dit mötte vi mamma som var ute och promenerade så hon hängde också med. Det var som att sitta på en uteservering när vi satt där på Torget i Piteå. Det mulna vädret var som bortblåst och det var åter igen soligt och fint. De har väldigt goda pizzor så det var ett bra val.

Efter maten promenerade mamma hem medan vi åkte och lämnade till husvagnen en stund.

Senare på eftermiddagen hämtade vi mamma för att grilla hemma hos Thomas. Vi hade köpt Rostas, gjort greksallad, pepparsås och pommes. Tyvärr var köttet mycket segt så det blev ingen vidare middag idag men Amanda och Johan kom i alla fall och åt med oss så att vi fick träffa dem igen.

Mamma åkte hem med dem medan vi cyklade in till stan och gick ut på Bishop och träffade Anna. Gick även hem till hennes lägenhet en sväng men gick tillbaka och avslutade kvällen på Bishop. Hundarna var kvar i husvagnen så strax efter midnatt cyklade jag och Henke hem till dem igen och rastade dem innan vi gick och la oss.

Inga kommentarer: