måndag, juli 17, 2023

Vilodag.... ???

 Idag hade jag tänkt ta en riktigt vilodag. Började med att ladda ur bilder från mobilen innan vi åt frukost. Tog sedan med hundarna på en promenad genom byn och ner till båten för att ösa ur den.

När vi kom tillbaka hade Henke tänkt klippa men klipparen ville inte starta. Jag har länge sagt att vi behöver rensa taket från all mossa så jag klättrade upp och tänkte att det kunde jag fixa med när Henke klippte. 

När klipparen inte startade satte han batteriet på laddning och gick istället ner till sjön med lien för att röka lite vass så att vi kommer ut med båten. När han var tillbaka konstaterade han att batteriet inte blev laddat. Han åkte iväg och köpte ett nytt medan jag fortsatte uppe på taket. Han kom hem och körde igång klippare, klippte gården och jag satt kvar uppe på taket och jobbade. Blev totalt 4 timmar men nu är hela taket på baksidan rensat. Lite smått kvar men det värsta är i alla fall borta. Det blev några skottkärror kan jag meddela...





Klockan hade nu hunnit bli 16 och vi hade inte ätit lunch eller handlat så vi beslutade oss för att hämta pizza idag.  Medan Henke gjorde det vattnade jag blommorna inomhus och sen blev det vila så snart maten var intagen.

En promenad nere vid sjön och sedan bloggskrivning för veckan som gått men nu är jag ikapp... Inte mycket till vilodag kan jag meddela....

Inga kommentarer: