måndag, juli 10, 2023

Första dagen på plats i Piteå

 Vaknade i en mycket varm husvagn. Drack en kopp kaffe och tog sedan en promenad ner till hamnen där jag tog ett dopp i älven. Riktigt skönt!


Efter frukost åkte vi och handlade lite och sedan åkte vi upp till mamma. Strax efter lunch åkte vi upp till Ängsgården för att hälsa på pappa. Han var pigg och vid gott mot. 


Blev först en fika på balkongen och sedan fick han sätta sig i rullstol så kunde vi gå ut en promenad. Vi gick ner till kyrkogården så att jag fick se var mormor och morfar ligger. Blev en rejäl promenad så Henke fick ta över stolen då det är så mycket uppför från kyrkogården. Det var riktigt härligt väder så jag tror pappa tyckte att det var skönt att komma ut en sväng.


Efter besöket hos pappa åkte vi till Beas i Jävre där även Thomas, Amanda och Emil och Emma mötte upp. Fortsatt riktigt härligt väder och på Beas är det riktigt god mat.



Efter en trevlig middag åkte vi tillbaka till stan. Grannen hade tagit bort båten så vi flyttade husvagnen från garageuppfarten till gräsmattan bakom brorsans hus. Mycket trevligare och inte lika soligt på morgonen.

När husvagnen var på plats åkte vi till mammas lägenhet där vi åter kunde sitta ute på balkongen i det härliga vädret.

Inga kommentarer: