lördag, juli 08, 2023

Utställning och Ratan

 Då vi inte riktigt visste hur enkelt det skulle vara att ta sig till utställningsplatsen pga vägarbeten så åkte vi i tid. Hade inte så höga förhoppningar eftersom Esset ju fällt massor med päls de senaste veckorna. Det är bara byxorna och svansen som fortfarande har bra med päls men å andra sidan var det inte så många hundar anmälda. 

Ett litet mysigt utställningsområde precis intill E4an gjorde det enkelt att ta sig till platsen i Gumboda.

 På utställningen blev det många kära återseenden då jag kände de flesta tollarägare som skulle ställa. Esset var som vanligt glad och sprallig och skötte sig ok i ringen. Förra utställningen var hon för bred i fronten och på den här utställningen  önskades bättre utvecklad bröstkorg. Ja ja.... Mest förvånad är jag över kommentaren bra pälskvalitet...






Direkt efter utställningen blev det hundrastning och sedan åkte vi tillbaka till husvagnen och åt lunch. 

Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på i Robertsfors så vi googlade lite och bestämde oss sedan för att göra en utflykt till Ratan. Sagt och gjort.... Fint att komma ut till havet men inte så imponerad över platsen i övrigt men en ok utflykt.




Efter den här utflykten åkte vi tillbaka till campingen och vilade lite innan det var dags att grilla middag och spela lite 500 i vagnen. 

Fint läge på campingen så vi satt även ute en stund men det blev lite kallt.



Inga kommentarer: