lördag, juli 01, 2023

Störtregn och shopping

 Vaknade till en riktigt mörk och regnig dag. SMHI visade att det skulle regna hela dagen så efter frukost tog vi på regnkläder och gick sedan genom byn med tjejerna. Trots att vi hade gallonregnställ så blev vi rejält blöta. Vi bestämde oss för att ta en spontantripp till Sundsvall när vädret var som det var. Inte för att vi behövde dit utan mera för att ha nått att göra.

Åkte först och shoppade lite på XXL. Där blev det en dragsele till Esset och sen blev det en runda på lager 157 där både jag och Henke shoppade lite linnen och jag köpte en regnrock medan han köpte shorts.

Stötte på Ida och Gösta på Mio och sedan inne i Birsta men först åkte vi in till stan för att köpa shampagneglas på Elon men de hade lördagsstängt så det blev inga glas. Istället blev det lunch på Basta. Suuupergoda Pizzor!




Efter lunchen rastade vi hundarna och åkte tillbaka till Birsta för att gå inne i gallerian och på IKEA innan vi åkte hemåt igen. Men först åkte vi till en kille i Timrå som sålde lite gäss så två vitkindade fick följa med hem.

I Sundsvall var det soligt och fint hela tiden men när vi kom tillbaka hem till Hudik så regnade det fortfarande. 

Blev en promenad genom halva byn innan vi käkade lite plockmiddag och såg tv och pratade i telefon resten av kvällen.

Inga kommentarer: