fredag, juli 21, 2023

Träning i hageloväder

 Idag blev det en annorlunda träning. Eller själva träningen var väl inte så annorlunda men vädret!!!

Jag, Göran, Zenitha och Sofia träffades vid kaffebönan och vi började med att planera träningen. Vi bestämde oss för att gå till andra sidan tjärnen och lägga ut ett antal målområden för att sedan träna skick dolda skick över vattnet. Vinna och Chino fick hänga med när vi la ut områdena. Såklart började det regna när vi var på andra sidan tjärnen. Å regnet övergick till ett hårt hageloväder. Vi tog tillfälligt skydd i den glesa skogen men efter bara en stund var vi helt genomblöta så vi började gå tillbaka. Samtidigt som det haglade så åskade det också ordentligt. En blixt slog ner i en närliggande förskola skulle det visa sig...

Vi satt i bilarna i ca 15 minuter innan vädret började ge med sig och övergick till ett lätt regn istället. Då tog vi ut hundarna och körde vår träning men vi var alla kalla och blöta så det kanske inte blev den bästa pedagogiska träningen. Tyvärr inga bilder då vi inte kunde ha med mobiltelefonerna i det blöta vädret.

När jag kom hem behövde jag en värmande dusch och sedan slappade både jag och Henke. Han hade packat inför kommande fjällsemester. Skönt att slappa när det regnar ordentligt utomhus.

På eftermiddagen åkte jag ut i skogen och gick en kortare promenad med tjejerna men passade samtidigt på att plocka lite hjortron.

Min mage strular och gör ont så jag tog det mycket lugnt på kvällen. Johan kom upp till oss från Hofors eftersom han och Henke åker vidare till kvällen tidigt i morgon.

Blev grillat och sedan en ganska tidigt kväll.

Inga kommentarer: