söndag, juli 21, 2024

Dag 3: Helgmålningar och kanioner

 Idag besökte vi ännu ett ställe som vi varit på tidigare. Då började promenaden i sol men avslutades i spöregn. Idag var det soligt och varmt hela dagen.

Det är en bit att köra efter grusvägarna men samtidigt får man se lite samhällen vilket också är trevligt. Dagens vandring gick i omgivningen ovanför sjön Mässlingen. Man börjar vandringen svagt uppför genom fjällskogsomgivning innan det går lite mera uppåt mot trädgränsen där hällmålningarna kan beskådas. 


En bit i från målningnarna tog vi en kort paus innan vi vandrade vidare.






Uppe på högsta punkten hade vi tänkt luncha men vi var inte så hungriga å så blåste de lite så vi vandrade en bit till och tog lunchen intill Kanjonen Eva Gravarna







Efter det vandrade vi över ett myrigare område som avslutade vid fiskgravarna innan den avslutande delen gick genom fjällskogen tillbaka till parkeringen. 





Ganska lätt vandring idag även om det inte var lika platt som på Flatruet. Blev strax under en mils vandring totalt efter att vi gjort några mindre avstickare efter leden.

Vi hade tänkt åka upp Gondolen i Funäs men tyvärr slutar den gå klockan 16 och innan vi var tillbaka i Funäs så var klockan det så det blev ingen tur där.

Åkte istället tillbaka till husvagnen och duschade samt förberedde middagen som idag blev Kebab och pommes.

Idag blev det även en minigolf-runda och ni kan ju få gissa vem som vann den rundan... :-)

Däremot så blev det förlust för mig i 500 idag. Ja ja... har ju vunnit allt alla andra kvällar och vann även ikväll Yatzyn totalt.

Inga kommentarer: