måndag, juli 22, 2024

Dag 4: Hemresa

 Idag skulle vädret slå om igen så vi bestämde oss för att åka hemåt även om vi tänkt åka vidare till vänner eller Norge men nä... Vädret ser så tråkigt ut så vi beger oss hemåt istället.

Packade ihop efter frukost och gick sedan en promenad efter Ljusnan för att Esset skulle få en promenad innan resan. Hon älskar inte att åka bil direkt och nu har hon åter igen börjat flåsa en hel del under resorna så det känns som att vi behöver pausa ibland så att hon inte blir helt slut och uttorkad.

Efter promenaden kom vi iväg vid 10:30 tiden och åkte då till Sveg där vi pausade för rastning och ett besök på Cineast café där man även får ha med hund vilket passar bra. Det var dock så mycket folk inne så vi satt oss hellre ute eftersom det var så skönt väder. Varsin räkmacka och en rejäl Biskvi som räckte gott att dela på två blev fikat. Här kommer lite bilder från besökte.














Å varför inte några bilder från toalettbesöket också 😂





När vi kom hem packade vi ur husvagnen, startade tvättmaskinen och gick sedan en promenad genom byn. Det var varmt så Esset fick bada nere vi sjön och dessutom hann vi också plocka lite kantareller  innan vi kom tillbaka hem. 

Vattnade och plockade in jordgubbar sen blev det Sushi till middag då det var så varmt och skönt ute.



Inga kommentarer: