tisdag, juli 16, 2024

Veterinär och besiktning

 Idag oljade vi in alla Ekskivor i köket, tv-bordet och pallen och spegeln i hallen. 

Efter det gick jag en promenad med Esset genom byn medan Henke åkte och besiktigade motorcykeln. 


Tog en bild av cykeln och Esset när de båda var ute i solen. För lite drygt 5 år sedan kom vi hem med Esset och cykeln å då var Esset betydligt mindre.

När han kom tillbaka åkte vi till Delsbo där Esset skulle provtas igen. När vi lämnat blodprovet så åkte vi till Farmhouse för att käka lunch. Det är smidigt eftersom man får ta med sig hund in på restaurangen. Blev friterad kronärtskocka men ranchdressing och Serranoskinka. Riktigt smaskigt!

Blev lite snabb shopping på Capricorn där jag hittade en tröja och sedan åkte vi tillbaka för provresultaten hos veterinären. Äntligen är Essets värden inom normalt intervall och vi behöver inte justera dosen nått mera för tillfället.

När vi kom tillbaka till Hudik så åkte Henke en tur med hojjen medan jag och Esset gick ner till sjön och körde lite apportering med gåsen och ett par änder som jag tinat. Hon skötte sig fint med både gåsen och avlämningar från vatten. Duktig flicka!




Eftersom alla bänkskivor är inoljade och torktiden är 24 tiden så fick vi laga iordning pizzan ute i tvättstugan istället men det gick bra. Middagen intogs ute på altanen med ett glas rosé.

Inga kommentarer: