tisdag, juli 23, 2024

En dag på hemmaplan med grektema på middagen

 Skönt att sova i en vanligt fullstor säng igen. Sängen i husvagnen är lite för smal och lite för kort... Vi spanar på en ny liiite större vagn men det får nog vänta till nästa år... Blev ju en ny dragbil i år...

Hur som helst så var det skönt att sova i vanligt säng, ta en morgon med kaffe framför tvn med efterföljande frukost men sen... 

Det var dags att klippa gräset då de utlovades regn närmaste tiden. Medan Henke gjorde det så tog jag med Esset på en löprunda. Tanken var en mjuk omstart med 3-4 km men trots värmen så blev det faktiskt 6 km men med två korta stopp för Esset att dricka i bäcken och sedan bada nere vid sjön.

Gjorde en handlarlista och matlista så Henke åkte och handlade medan jag dammsög. Efter det så gick vi ut och monterade ner husvagns-markisen då den behövde rengöras.

När det var gjort kände vi att vi ändå var lite sugna på att hitta på nått. Drog iväg och hamnade på ett spontanbesök hos Ida och Gösta. Trevligt med fika och att sitta och prata ett par timmar.

När vi kom hem blev det en promenad genom byn innan vi gjorde middag. Fortsatt ok väder så vi grillade, gjorde en greksallad, tsatsiki och vitlöksbröd. Sååå gott och till detta ett glas rött.... Såklart intogs middagen på altanen då det var så varmt och härligt ute.




Inga kommentarer: