torsdag, juli 04, 2024

Semesterns första dag

 Vaknade med lätt huvudvärk och ont i ryggen/nacken. Drack en kopp kaffe och åt sedan frukost. Vid 10:30 åkte jag till Forsa för lite träning. Det blev markeringsträning i skogen idag. Vi körde hundarna efter ålder och började med Chino som junior, sedan Chimey som körde nkl och avslutade med Jazza och Esset som körde öppenklass/elit. De fick köra både markeringar och dirigeringar. Jag tycker att Esset är svag på dubbelmarkeringar men idag var hon sämre än svag. Jag känner inte alls igen min lilla hund sedan några månader tillbaka.  Idag var hon svag på markeringar men också ofokuserad och jobbar inte som hon brukar. Just nu känns det inte aktuellt att starta på några prov innan hon är sig själv igen. Vet inte om hon påverkas av Vinnas bortgång för det händer att hon går och letar efter henne och hon känns rastlös och låg även hemma. Jättetråkigt!

Väl hemma blev det en dusch då Henke kämpat på med plattorna mellan huset och garaget och jag kände mig också svettig då det är kvavt men inte så varmt ute. Efter uppfräschning åkte vi och handlade och käkade lite lunch sen vilade vi i soffan nån timma.

En promenad genom byn före middag som idag bestod av risotto. Blev också ett samtal med Anette B men efter maten däckades jag av huvudvärken så jag låg resten av kvällen.

Inga kommentarer: