onsdag, december 03, 2014

Besök hos naprapat för första gången

Idag fick vi äntligen en ny garageport installerad. För att hundarna skulle slippa jaga upp sig när det var folk ute och byggde så hade jag med dem på jobbet. Eller de fick sitta i bilen i garaget.

På lunchen åkte jag till Idenorsskogarna, gama hemmamarkerna och gick en långpromenad. Till och med Neo hängde med men i sin takt. Skönt med skog där hundarna kan vara lösa å man ser dem hela tiden. Två slaktplatser passerade vi dock men de låg så nära “vägen” där vi gick så det var inga problem. 

Direkt efter promenaden hade jag en tid hos naprapaten. Nu hoppas jag att det ska bli någon ordning på min smärta. Hon trodde liksom mig att det var fråga om en en nerv som kommit i kläm och möjligen blivit inflammerad. Konstaterade också att två kotor i ryggen var insjunkna men uteslöt helt diskbråck då jag hade full styrka och rörlighet. Kunde med blotta ögat se högersidan var mera spänd och “svullen”. Lite knäckning i nacke och rygg och massage sen Linnex på det. Lite rörelser som jag ska göra å så en ny tid nästa vecka få se vad som händer. Antiinflammatoriskt och smärtstillande i några dagar också… Har jag förvisso ätit i fem dagar men några dagar till blir det….

Efter behandlingen åkte jag tillbaka och gjorde ytterligare någon timma på jobbet och sen blev det en promenad med hundarna när jag kom hem.

Porten är på plats så istället för två dubbeldörrar har vi ny en stor fjärrstyrd port. I helgen får vi röja i garaget så att vi kan få in bilarna också.

Inga kommentarer: