tisdag, december 23, 2014

En lång och besvärlig resa

Vi kom iväg först vid 9-tiden idag då det kommit en hel del snö under natten så vi var tvungna att skotta innan vi åkte också. Det var rätt så besvärligt väglag, halt, lite spårigt och lite snörök men fördelen är att folk tar det försiktig. Resan upp till Piteå tog i vilket fall som helst mycket längre än vad vi är vana vid men klockan 17 var vi i alla fall framme.

Det hade blivit en liten miss vid bokningen av lägenheten så första natten spenderade vi istället hos brorsan. Vi var dock hos mamma och pappa hela kvällen. Åt middag och spelade bingolotto men blev inte en krona rikare för det!

DSC_1057DSC_1058DSC_1059

Tog en taxi till brorsan. När vi kom fram gick jag in med lite grejer och under tiden tryckte chauffören på luckknappen. Hundarna flög ut och Vinna och Humla kom i slagsmål så både fick bett i öronen och Vinna fick även ett hugg i tassen som blödde enormt mycket. Struligt mitt i natten att försöka hitta bandage mm i ett hem som man inte känner till men med lite fantasi så löser det sig. Situationen mellan Humla och Vinna var dock väldigt spänd efter detta. De var lika förra gången de höglöpte samtidigt. De behövs inte mycket för att det ska bli spänt men så här spänt har det aldrig varit tidigare. Måtte det gå över när hormonerna lagt sig….

I säng kom vi inte förrän klockan var närmare 02:00…

Inga kommentarer: