torsdag, december 18, 2014

Träning i Totohallen

Idag efter jobbet blev det en promenad med hundarna innan det var dags att skjuts in Henke på logen. Åkte direkt till Totohallen för att träna lite lydnad. Började med Vinna… I huvudsak ligger fokus på fjärrdirigering och rutan och det känns som att fjärrdirigeringen börjar släppa lite även om det är långt kvar. Det är skiftet från ligg till sitt som hon ibland ser helt frågande ut på och ligger kvar. Vi nöter vidare…. Det kommer! Det vet jag!

Som omväxling körde jag lite andra moment också å då konstaterar jag att hon har lite lätt för att tjuva på inkallningen som i övrigt är fint!

När Vinna var klar var det dags för Humla. Då hade Lotta, Lillemor och Ida kommit så det blev “fikapaus” istället. Glögg, pepparkakor och ädelost. Tack Lotta!!!!

Mycket snack men lite hundträning blev det i alla fall… Rutan, apportering och fjärrdirigering.

Efter det så blev det snack snack och åter snack! Fick ett bra tips från Lotta om hur jag ska träna vittring med Humla som gärna apporterar första bästa apport som hon kommer fram till. Måste test så får vi se hur det funkar….

Kom inte hem förrän vid 20:30 å då blev det paltmiddag och sen satte jag mig med några jobbrapporter som jag satt med i en och en halv timma.

Hämtade Henke vid 22-tiden och sen blev det lite slapp innan jag däckade strax efter 23…...

Inga kommentarer: