måndag, juni 01, 2015

Måndagsträning trots dunderförkylning

Egentligen borde jag nog ligga nedbäddad men jag känner att jag äntligen börjar komma i kapp på jobbet så nu vill jag inte bli sjuk precis på målsnöret så Off I Go... Rösten höll dock inget vidare så beslutade mig för att jobba hemma på eftermiddagen så att jag kunde sitta tyst och läsa och sedan skriva en rapport till nämnden.

Vägen hem blev dock mindre bra. Stod och väntade på att köra ut på en väg, en vänstersväng. Från höger ser jag en bil som kommer och ska svänga vänster in på den väg som jag kom ut ifrån. Tyckte att han sakta in så att jag först kunde köra ut så jag började köra ut i vägen men se där hade jag fel… Blev till att dönita och sätta in backen. Titta i backspegeln och det inte hade kommit några bilar bakom mig så jag började backa. Ett svagt ljud låter så jag trodde jag hade touchat nån av konerna som de ställt ut då de håller på att renovera byggnaden bredvid men det var en cyklist som jag träffat. Hon blev såklart rädd men eftersom det gick väldigt sakta och bilen bara snuddade vid hennes bakdäck så blev det inget fall (=inga skador), inga skador på cykeln heller och inte heller på de varor (Vinflaska Blinkar) som hon bla hade i cykelkorgen.  Vi pratade om det hela och hon sa att det gått bra att hon bara måste hämta sig då hon blev rädd. Hon fick i alla fall mitt nam och telefonnummer för säkerhetsskull. Mitt misstag var att inte ta hennes….

Blev nojig när jag kom hem och tänkte att –Tänk om hon har sönder cykeln och skadar sig själv och sedan säger att jag smitit. Jo jag vet det är nojjigt men tänk om…. Gjorde det bästa jag kunde och ringde polisen och berättade vad som inträffat. De tog dock det hela med ro och sa att de inte kunde ta det som en anmälan då ingen skadats, inget skadats och ingen hade gjort nått anmälan. Ja ja de noterade i alla fall det hela och lovade att höra av sig om hon mot förmodan skulle höra av sig.

När Henke hade kommit hem och jag jobbat klart blev det en promenad med vovvarna innan jag åkte iväg för att träna. Det blåste som sjutton så det visade det sig att ett träd blåst ner precis efter att Henke passerat. Tur att man kommer ut åt båda hållen efter vår väg…

2015-06-01 17.15.19

Blev bara två på träningen så den blev effektiv. Jag och Tobbe körde dirigeringar på land och vatten. Vinna var så duktig och kunde gå på direktskick över vatten som visade sig vara 28 meter brett. Bra jobbat gumman!!!

DSC_0558DSC_0561DSC_0570DSC_0574 

Lilla söta Humlastumpan var också med och gjorde det hon skulle.

DSC_0583 DSC_0586

Nöjda efter träningen stod vi och snackade vid bilen så jag blev ute i skogen i 2,5 timma. Blev lite sen middag….

Blev dessutom en halvtimmas bubblande i spa-badet. Det är sååå härligt!

2015-06-01 22.28.07

Inga kommentarer: