tisdag, juni 30, 2015

Tillbaka till verkligenheten

Efter en härlig helg då vi tränat hund från tidig morgon till sen kväll är man nu åter tillbaka i verkligheten och vardagen för en stund. Fyra arbetsdagar sedan kommer det att bli härligt med semester!

Känner mig taggad att komma igång ordentligt och träna hund igen. och framförallt att konsekvent träna på ett sådant sätt att Humla slutar gnälla och Vinna slutar äta änder. Vi får väl se om lusten och motivationen håller i sig. Idag ska i alla fall hundarna få en ledig, träningsfri dag idag men däremot ska de få gå en härlig långpromenad efter allt bilåkande igår.

På lunchen blev det en promenad på täkten och dessutom fick de göra sig hemmastadda på gården igen. Efter jobbet gick jag och Henke en promenad runt Nordenholm. Skönt att värmen äntligen börjar visa sig för än känns det inte som att vi fått någon sommar.

Lite tvättning, matlagning och glassätning han vi med också innan det var dags att bänka sig framför EM finalen i U-21 EM mellan Sverige och Portugal. Samtidigt satt jag med alla bilderna från den gångna helgen och jag beskar dem lite och la upp dem på Facebook. Förhoppningsvis hinner jag lägga upp dem i bloggen närmaste dagarna.

Jag hade flaggat på jobbet att jag trodde att Sverige skulle lyckas skrälla och banne mig. Efter full tid, två förlängningsperioder och straffar så stod Sverige som segrare, Hurra!!!! EM Guld för första gången!!!

Inga kommentarer: