torsdag, juli 09, 2015

En mera effektiv dag än planerat

Vaknade med huvudvärk så jag blev liggande tills klockan var efter 9. När jag steg upp försökte jag kurera huvudvärken med en varm dusch och frukost och det funkade väl rätt ok. Lasse kom precis när jag duschat då det var tänkte att båten skulle sjösättas nu på förmiddagen… Strax efter 10 fick vi dok beskedet att de inte skulle kunna komma förrän vid 15-tiden. Blev fika och frukost och sedan tog jag med tjejerna på en promenad medan Lasse och Henke började titta på dörren som vi ska montera in till garaget.

När jag kom tillbaka höll de på att bryta bort panelen och jag satte igång och rensa på insidan eftersom vi har vägghängda skåp och en arbetsbänk där dörren ska in.  När allt var bortmonterat sågade de av arbetsbänken medans jag tränade lite rutan med tjejerna.

2015-07-09 16.05.33

Till lunch grillade i hamburgare och sedan åkte Lasse och Henke och köpte reglar och lite annat som behövs för dörren medan jag gick en långpromenad med tjejerna och tog fyra checkpoints på vägen. Spöregn och eftersom jag gick över åkrarna så blev jag riktig blöt.

Precis när jag kom hem skulle de börja lasta båten så när de var gjort åkte Henke och Lasse iväg och sjösatte den medans jag gick in och röjde lite och hängde upp alla blöta kläder. Vilken bra dag det blev!!!

2015-07-09 15.42.34

På kvällen blev det taco och ett värmande dopp i bubblet för nån stans måste man ju värma sig när sommarvärmen helt uteblivit.

Inga kommentarer: